Code D0075G  Prijs Nieuwprijs € 1300. Nu € 840
Toon E Lengte cm. 156
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking
Via een omweg weer te koop.

Mondstuk binnenmaat 30/33 mm. Hoogwaardige yidaki, zwaarder en dikker dan yidaki gemaakt door andere Yolngu ambachtslieden. Met een diep donder geluid wat kenmerkend is voor veel van de beste instrumenten van het Djalu. Beschilderd met acryl in het mani-dak design. Vervaardigd uit eucalyptus stringybark (gadayka in het Yolngu Matha taal). Mooie lange E didge High concert donder didge. Ter bescherming door ons aan de onderkant van binnen gelakt omdat daar een aantal N.T. reparaties zijn gedaan. Verder is het een super didge. Mondstuk ligt afgewerkt met N.T. beewax maar kan ook zonder bespeeld worden.

Made by Djalu Gurruwiwi Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

 

Code D0075C Prijs € 1300
Toon E Trompet E
Lengte cm. 152 Gewicht kg. 4,2
Breedte begin 4,3 -> 4,4 Breedte eind 8 -> 9
Versterking dB 102,8    
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking Mondstuk binnenmaat 28/30 mm. Yidaki geschilderd in acryl. Het is een instrument dat is gebruikt tijdens ceremonies in de Dhalinybuy Gemeenschap in Noord-Oost-Arnhem Land. Vervaardigd uit eucalyptus stringybark (gadayka in het Yolngu Matha taal). Kan los staan. Beste trompet didge met 1e in E en 2e in F. Heel makkelijk te spelen. Uniek exemplaar zeker gezien de lengte en trompet ook in E.
Arist info

Ngongu Ganambarr Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

Klik voor vergroting (backspace is terug)

 

Code D0075D Prijs € 1150 899
Toon D# Trompet F+
Lengte cm. 157 Gewicht kg. 4,7
Breedte begin 4,5 -> 5 Breedte eind 11 -> 15
Versterking dB 103,8    
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking Mondstuk binnenmaat 27/30 mm. Verzamelaars item. Helaas is deze aboriginal te vroeg overleden. Dit is een ongebruikelijke yidaki met een draaiing. Met acryl beschilderd. Vervaardigd uit eucalyptus stringybark (gadayka in het Yolngu Matha taal). Kan los staan. Prachtige didge om te zien. Mooi diep geluid. Makkelijk te spelen met uitstekende trompets.
Aan de buitenkant waren er wat oppervlakte scheurtjes die gerepareerd zijn en daarom heeft de yidaki een matte lak gekregen ter bescherming.
Nieuwe prijs
.
Arist info

Gurraramawuy Munyarryun Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

Klik voor vergroting (backspace is terug)

 

Code D0075E Prijs € 820
Toon F# Trompet G#
Lengte cm. 124 Gewicht kg. 3,3
Breedte begin 4,5 Breedte eind 8 -> 8,6
Versterking dB 100,7    
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking Mondstuk binnenmaat 30/32 mm. Niet de buitenkant maar de binnenkant maakt deze yidaki speciaal. Yidaki is beschilderd met acryl verf. Het is een bijzonder mooi voorbeeld van een yidaki met uitstekende speel kenmerken. Vervaardigd uit eucalyptus stringybark (gadayka in het Yolngu Matha taal). Kan los staan. Mooie didge voor zeer snel spel. Prima toets mogelijk. Zo mooi kom je ze zelden tegen.
Zie ook het Youtube filmpje!!!
Arist info

Adam Marrilaga Wunungmurra Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

Klik voor vergroting (backspace is terug)

This yidaki played by Adam Marrilaga Wunungmurra.

 

Code D0075F Prijs thnx Rob, Drachten
Toon E+ Trompet G
Lengte cm. 133 Gewicht kg. 1,9
Breedte begin 5 Breedte eind 7,5 -> 8
Versterking dB 98,1    
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking Dit is een buiten gewoon goede mago (een didgeridoo die bespeeld wordt zonder boventoon uit Western Arnhem Land). Beschilderd met aard pigmenten. Mondstuk van bijenwas "sugarbag" (bijenwas van de Australische stingless bijen) voor comfort en is typerend voor mago instrumenten. Stringybark eucalyptus (banbuludak in het Rembarrnga taal). Gave didge waar zeer snel op gespeeld kan worden en prima toets. De binnenkant doet het, u zult er van versteld staan. Ter bescherming in de 2pu lak gezet.
Arist info

Bob Burduwal Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

Klik voor vergroting (backspace is terug)

 

Onderstaande mago en yidaki's zijn verkocht

Code D0075A   thnx. Sander, Duiven
Toon F# Lengte cm. 133
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking Mondstuk binnenmaat 28 mm. Concert class Yidaki, acryl beschilderd in het mani-dak design typerend voor de instrumenten die zijn gemaakt door de Gurruwiwi familie. Vervaardigd uit eucalyptus stringybark (gadayka in het Yolngu Matha taal). Kan los staan. Kan zeer snel bespeeld worden maar ook langzaam. Mooi hard knal geluid. Ziet er perfect uit.

Larry Winiwini Gurruwiwi Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

 

Code D0075B   Thnx Kjeld, Zevenaar
Toon F Lengte cm. 146
Houtsoort Eucalyptus, stringybark Land Australië
Opmerking Mondstuk binnenmaat 28 mm. Hoogwaardige yidaki, zwaarder en dikker dan yidaki gemaakt door andere Yolngu ambachtslieden. Met een diep donder geluid wat kenmerkend is voor veel van de beste instrumenten van het Djalu. Beschilderd met acryl in het mani-dak design. Vervaardigd uit eucalyptus stringybark (gadayka in het Yolngu Matha taal). Kan los staan. Kan zeer snel bespeeld worden maar ook langzaam. Mooi hard donder geluid. Ziet er perfect uit. Makkelijk bespeelbaar. Ben je eenmaal aan het spelen kan je niet meer stoppen. Zware onderkant, gewicht is mooi in balans.


Made by Djalu Gurruwiwi Klik voor meer info over deze artiest (backspace is terug)

 

 

 

4 December, 2020